00:03:43Pajūrį drebina minias sudominęs festivalis „Palangos stinta“: traukos objektas – ypatingai paruoštos žuvys Žinios|Lietuvos diena
00:03:09Istorinėje Prezidentūroje – tarpukario gastronomijos istorijos: pristatė, ką valgydavo prezidentai Žinios|Lietuvos diena
00:01:51Šefas pamokė, kaip lengvai išsikepti „Norfos“ kiaulienos nugarinės kepsnį: nesigailėsite išbandę Žinios|Gyvenimo būdas
00:01:23Pasidalino patarimais, kaip skaniai pasigaminti žuvies patiekalų: receptai perduoti iš kartos į kartą Žinios|Lietuvos diena
00:03:00Klaipėdiečiams – pažintis su žydų virtuvės istorija: pasidalijo išskirtinėmis tradicijomis ir subtilybėmis Žinios|Lietuvos diena
00:04:02Karantinas koreguoja lietuvių planus – dauguma tradicinę Kūčių vakarienę užsisako į namus Žinios|Gyvenimo būdas
00:05:56Kartą paragavęs, negali sustoti: pamatykite, ką iš bulvių išdarinėja dzūkės Laidos|Skinsiu raudoną rožę