Cukrus prieš riebalus: kuri blogybė sveikesnė?

Lrytas.lt

2017-05-27 11:03

Šiame vaizdo įraše Andrius Pauliukevičius lygina liesus ir riebius produktus: jų skonį ir sudėtį. Taip pat nagrinėja dviejų rūšių Lietuvoje labai populiarius jogurtus, kurių sudėtyse žymiai cukraus ir riebalų kiekis. Jis akcentuoja, kad liesi produktai natūraliai nebūna skanūs. Vienintelė priežastis, kodėl jie gardūs – didelis kiekis cukraus. 300 g pakuotėje įprasto jogurto yra 9 šaukšteliai cukraus. Tiesa, graikiškame jogurte yra natūralaus pieno cukraus – laktozės. Kultūristas paaiškina, kuris variantas geresnis ir kodėl.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.