Užsieniečiai pirmą kartą paragavo cepelinų. Jų reakcija nustebins

2017-02-03 11:21, atnaujinta 2017-02-03 11:27

Švęsdamas Pasaulinę cepelinų dieną vienas restoranas užsimojo atlikti nedidelį eksperimentą ir išgirsti, kaip cepelino skonį vertina svečiai iš skirtingų šalių ir kultūrų. Vieni mūsų šalies svečiai cepelinui nerado nė vieno atitikmens savo šalių virtuvėje, kiti juos baldė lyginti su koldūnais, lenkiškais pyragėliais su mėsa – „pierogy“. Prancūzai juos lygino su bulvių ir sūrio apkepu „tartiflette“ ir žuvies ar maltos mėsos virtinukais „quenelles“. Visgi daugiausiai klausimų kėlė, kaip cepelinai pagaminti: vieni spėliojo, kad į bulvių tarkius dėta miltų, kiti mano, kad sūrio. Kaip užsieniečiai pirmą kartą ragavo cepelinus, žiūrėkite video reportaže.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.