Skelbiama apie atakuotus objektus Kryme: užfiksuotas kylančių dūmų stulpas ir pravažiuojanti rusų karinė technika

2023-07-22 13:54

Bepiločiai orlaiviai atakavo Rusijos karinius objektus okupuotame Kryme. Tikėtinas atakos taikinys buvo karinis aerodromas Krasnogvardijos rajone. „Priešas surengė bandymą bepiločiais orlaiviais atakuoti infrastruktūros objektus Krymo Respublikos Krasnogvardijos rajone. Nepaprastųjų situacijų ministerijos darbuotojai yra vietoje, kad likviduotų galimus padarinius. Dirba visos atitinkamos tarnybos“, – sakė Krymo okupacinės administracijos vadovas Sergejus Aksionovas.

Vietiniuose „Telegram“ kanaluose taip pat skelbiami vaizdo įrašai, kuriuose matyti juodų dūmų stulpas ir vadinamosios antrinės detonacijos garsai – chaotiški sprogimai, būdingi degančiam šaudmenų sandėliui. Taip pat pranešama apie gaisrą naftos sandėlyje. Pranešama, kad atakuojami objektai Oktiabrsko gyvenvietėje. Aksionovo patarėjas Olegas Kriučkovas jau pasipiktino, kad internete pasirodė vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuoti „infrastruktūros objektai“, kuriuos, pasak jo, „atakavo priešas“.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.