Prancūzų aludaris pradėjo naudoti dumblius su natūraliu pigmentu, kad alui suteiktų mėlynos spalvos. Alus, vadinamas „Line“, yra įmonės, norinčios populiarinti dumblius kaip maisto papildą. Netoliese esanti alaus darykla norėjo savo gėrimus padaryti išskirtinius. „Line Beer“ mėlynas atspalvis gaunamas iš spirulinos – dumblių, kuriuos baseinuose augina bendrovė „Etika Spirulina“ šiaurės Prancūzijoje. Mėlyną spalvą suteikiantis spirulinos komponentas, vadinamas fikocianinu, į alų pridedamas verdant. Po kelių bandomųjų alaus partijų, darykla rado mišinį, kuris patiko klientams. Nuo praėjusių metų spalio iki gruodžio mėnesio buvo parduota 1500 butelių mėlynojo alaus. Darykla ruošiasi padidinti gamybą, kad patenkintų paklausą. Ragaudama šviežiai pagamintą alaus gėrimą, darbuotoja jį apibūdino apynių skonio su vaisių natomis, o vienintelis dumblių pridėjimo įrodymas – išskirtinė spalva. Gamintojų iššūkis buvo išgauti mėlyną spalvą, nes daugelis aludarių, kurie bandė naudoti spiruliną alaus gamyboje, išgaudavo natūralią gelsvą arba žalią spalvą. Darbuotojų teigimu, mėlynas alus sulaukia didžiulio visuomenės dėmesio.