Video
Audio

Atskleidė, kodėl nemažėja autobusų į Baltarusiją: įvardijo, kokių priemonių imasi, kad išvengtų pažeidėjų

2024-01-17 13:45, atnaujinta 2024-01-17 15:04

Nors Lietuvos pasienyje stovi stendas, raginantis piliečius nerizikuoti savo saugumu ir nevykti į Baltarusiją, galimybių patekti į šią šalį ir iš jos – apstu. Dar įdomiau yra tai, jog tokias paslaugas be apribojimų vykdo baltarusiška įmonė.

Iš Lietuvos kasdien vyksta keleiviniai reisai į Baltarusiją. Nors vieni tokias keliones vertina skeptiškai, esą tai – rizikinga, kiti atkerta: juk lietuviams reikia susisiekimo priemonių. Net ir į Baltarusiją karo metu. Reisus į A. Lukašenkos režimo valstybę vykdo ne viena įmonė – tiek baltarusių, tiek lietuvių. Nieko blogo Baltarusijon vykti nemato ir „Šalčininkų autobusų parkas“ bei kai kurie „Eurolines“ prekės ženklo autobusai. />

Lietuvos transporto saugos administracijos vadovas Genius Lukošius apžvelgė tokių autobusų judėjimą ir kaip jie imituojami. Plačiau apie tai laidoje „Nauja diena“. Ją žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.