Video
Audio

Biudžetui nugulus į Seimo stalčių – skęsime: mokesčių didinimas yra neišvengiamas

Antradienį Seime numatoma pirmąkart svarstyti 2024 metų valstybės biudžeto projektą. Jis Seimui pateiktas spalio 10 d., parlamentarų bei institucijų siūlymų suma sudaro per 1,3 mlrd. eurų, didžiausias sumas siūlant skirti kelių infrastruktūrai. Biudžeto projektas turėjo būti svarstomas prieš savaitę, tačiau klausimas iš Seimo plenarinių posėdžių darbotvarkės, pasiūlius Darbo partijos frakcijai, buvo išbrauktas. Siūlymas išbraukti biudžeto svarstymą iš praeito antradienio darbotvarkės buvo priimtas opozicijos frakcijų atstovų ir dviejų „laisviečių“, Ievos Pakarklytės ir Tomo Vytauto Raskevičiaus dėka.

Vilniaus universiteto ekonomikos mokslų daktaras Algirdas Bartkus laidoje „Nauja diena“ įvertino svarstomo biudžeto projektą ir pateikė argumentus, kodėl, jo nuomone, netolimoje ateityje Lietuvos piliečiams didės mokestinė našta. Plačiau apie tai laidoje „Nauja diena“. Ją žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.