Video
Audio

G. Landsbergio pasisakymuose apie grėsmes įžvelgia paradoksą: nesutampa žodžiai ir darbai

2023-11-27 13:52, atnaujinta 2023-11-27 13:53

Prieš savaitę užsienio reikalų ministrui Gabrieliui Landsbergiui perspėjus visuomenę dėl sparčiai prastėjančios geopolitinės padėties, prezidento vyriausiasis patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Kęstutis Budrys tikina – dramatiškų pokyčių, skatinančių iš naujo įvertinti saugumo situaciją, neįvyko. Todėl šalies vadovo patarėjas akcentuoja – grėsmių vertinimas yra specifinis darbas, kurį reikia palikti tai išmanantiems profesionalams.

Visgi, kodėl, jo manymu, ministro G. Landsbergio pozicija taip kardinaliai skiriasi nuo to, kaip situaciją vertina Daukanto aikštė, K. Budrys nesiėmė spėlioti. Tačiau pabrėžė – prezidentas Gitanas Nausėda krašto apsaugos klausimais yra vienas nuosekliausių politikų.

Seimo narė Dovilė Šakalienė įvertino G. Landsbergio pareiškimus ir kokie jų motyvai. Laidą „Nauja diena“ žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.