Video
Audio

Kovai su nuorūkomis pasitelkė naują iniciatyvą: nemokamai dalins nešiojamas tabakines

Aplinkosaugos iniciatyvų organizacija „Mes darom“ startuoja su edukacine kampanija „Nuorūka – ne sliekas, žuvies nesuviliosi“. Projektu siekiama didinti žvejų ir visos visuomenės supratimą apie nuorūkų taršos žalingą poveikį vandens telkiniams bei skatinti nuorūkas išmesti atsakingai.

Iniciatyvos tikslas – ne tik kalbėti apie šiukšlinimo nuorūkomis problemą, bet ir edukuoti bei raginti imtis atsakingų veiksmų. Siekiama, kad mūsų šalies gyventojai atsakingiau elgtųsi gamtoje bei jaustų atsakomybę už vandens ir aplinkos švarą. Iniciatyvą įgyvendinanti „Mes darom“ ne tik skleis žinią apie teisingą nuorūkų išmetimą bet ir nemokamai dalins nešiojamas tabakines.

„Mes darom“ komunikacijos vadovas Edvardas Glušokas pristatė šią iniciatyvą ir papasakojo, koks jos tikslas. Laidą „Nauja diena“ žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.