Sulaikyta rekordinio dydžio amfetamino siunta: narkotikams gabenti pasitelkta nestandartinė schema

Lrytas.tv ir Marijampolės apskrities VPK

2023-06-12 12:07

Marijampolės apskrities VPK Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus bei Kauno apskrities VPK Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnų jungtinės pajėgos identifikavo nestandartinę narkotikų kontrabandos gabenimo į Lietuvą schemą. Kaip praneša Marijampolės apskrities VPK, tyrimo metu kriminalistai nustatė žmonių grupę, kurią sudarė Marijampolės ir Kauno apskričių gyventojai, vykdžiusią įvairių narkotinių ir psichotropinių medžiagų, tokių kaip „SMILE“ skysčio, amfetamino, kokaino, LSD, ekstazio tablečių, kanapių bei kanapių dervos prekybą tarpregioniniu mastu dideliais ir labai dideliais kiekiais.

Viso tęstinės operacijos metu buvo sulaikyti 5 įtariamieji. Vienam iš įtariamųjų teismas paskyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą trim mėnesiams. Už šią nusikalstamą veiką įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.