Kelionės kryptis – inovatyvūs sprendimai

Lrytas.lt

2017-10-07 18:30

Komfortas – tai, ko kiekvienas ieško intensyvioje, iššūkių ir streso kupinoje mūsų kasdienybėje. Ir kas galėjo pagalvoti, kad būtent lietuvių sukurti nauji gamybos procesai ir technologijos gali prisidėti prie patogesnės mūsų visų buities ir darbo aplinkos?

Rytais mėgstate gaminti sveikuoliškus kokteilius, tačiau varžote save dėl įrangos keliamo triukšmo, kuris gali pažadinti ne tik artimuosius, bet ir sukelti diskomfortą kaimynams? Išsigelbėjimas – tyliausiai veikiantis trintuvas.

Vietoj automobilio renkatės dviratį? Sveikiname ir dėkojame už gamtos saugojimą! Atsidėkodami už meilę gamtai ar tiesiog norą palaikyti gerą formą dviračių mylėtojams pristatysime neįkainojamą parkavimo būdą, sutaupysiantį 40 % Jūsų namų erdvės.

Sėdėdamas prie stalo biuro darbuotojas per metus praleidžia vidutiniškai 2100 valandų. Nenuostabu, kad nugaros skausmas neretai tampa kasdiene jo palyda. Išeitis – stovimas stalas. Ar kada nors būtumėte pagalvoję apie išmanųjį stalą, valdomą Jūsų telefonu arba rankos judesiu, kuris, priklausomai nuo Jūsų poreikio, gali tapti tiek sėdimu, tiek stovimu?

Visi šie išradimai – ne svajonė, o realybė, sukurta čia, Lietuvoje. Apie visas šias inovacijas laidoje „INOprogresas“ kartu su Vytaru Radzevičiumi.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.