Profesionali lauko drabužių priežiūra namuose: nuo šiol valykloje apsilankysite kur kas rečiau

Specialus turinys

2023-05-02 09:00

Juokaujama, jog Lietuvoje vėsusis sezonas trunka 9 mėnesius, o šilti lauko drabužiai yra dažniausiai dėvima garderobo dalis. Vis tik permainingi orai iš tiesų padiktuoja nuolatinį striukių ir paltų nešiojimą, o su tuo natūraliai ateina klausimas – kaip tinkamai prižiūrėti šiuos drabužius tiek viso sezono metu, tiek jam pasibaigus?

Nerimaujame, jog skalbiant ir džiovinant lauko drabužius namuose pakenksime jų išvaizdai ir funkcionalumui, todėl dažniausiai striukių ir paltų priežiūrą patikime valykloms. Tačiau ar rinkoje nėra technologinio sprendimo, padedančio namų sąlygomis išvalyti ir atšviežinti striukes bei paltus nenešant jų valyklą?

Šioje vaizdo įrašų ciklo laidoje AEG buitinės technikos ambasadorė, drabužių kūrėja Agnė Gilytė ir AEG buitinės technikos ekspertas Ignas Bernotas išsklaidys nerimą dėl lauko drabužių priežiūros namuose bei papasakos, kaip tinkamai išleisti striukes ir paltus „vasariško poilsio“.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.