Tikras lietuviškos virtuvės pasididžiavimas: ant stalo ir kasdien, ir per šventes

Partnerio turinys

2021-05-15 12:00

Daugeliui balandėliai yra neišraiškingas ir neįdomus patiekalas. Sveiko maisto gamybos šefė Aistė Švetkauskė siūlo balandėlių įdarą pagardinti pievagrybiais bei paruošti padažą iš daržovių. Šis patiekalas ne tik įdomesnis, bet ir sveikesnis pasirinkimas.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.