Gurmaniškų užkandžių svečiams receptas, kurį paruošite per kelias minutes

Laidoje „Duonos dalykai“ vedėja ir antmedineslenteles.lt tinklaraštininkė Kristina Pišniukaitė dalinasi labai paprastai paruošiamu, bet itin gurmaniško skonio užkandžio ant duonos receptu. Dažnai baiminamasi derinti saldžius ir sūrius produktus vienu metu, bet Kristina siūlo išbandyti ir tikrai nenusivilsite. Be to, tai ne tik gardu, bet ir labai sveika. Jums reikės: juodos duonos „Urtė su saulėgrąžomis", tepamo ožkų sūrio, šviežių uogų (gervuogių, aviečių ar šilauogių), kedro riešutų, šviežio baziliko lapelių, skysto medaus ir juodųjų pipirų.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.