Laidoje „Duonos dalykai“ antmedineslenteles.lt tinklaraštininkė Kristina Pišniukaitė pristato gardžius, paprastus pagaminti receptus su įvairiausia duona. Sveiko gyvenimo būdu besidominti, apie tai tinklaraštį suingrida.lt rašanti, dainininkė Ingrida Martinkėnaitė tapo pirmąja laidos viešnia, kuri gavo sudėtingą iššūkį – pagaminti itin populiarų Danijoje sumuštinį Smørrebrød, kurio svarbiausi ingredientai yra juoda duona ir skani silkė. Pasižiūrėkite, kaip juos derino Kristina ir Ingrida bei nepamirškite patys eksperimentuoti virtuvėje! Jiems pagaminti reikės:
Tamsios duonos “Agota”
Sviesto
Silkės filė aliejuje
Špinatų lapelių
Virtų burokėlių
Raudonojo svogūno
Agurko
Kaparėlių
Šviežių krapų