„Grilio skanėstai“: dviem būdais grilyje kepti ešeriai

„Lietuvos ryto“ televizija

2015-08-12 11:43, atnaujinta 2016-12-11 23:48

„Kulinarijos studijos“ šefas Gian Luka negaili patarimų, kaip teisingai iškepti žuvį grilyje. Patyręs kulinaras ešerius grilyje kepa dviem būdais ir atskleidžia visas tokio kepimo subtilybes.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.