Liūdnas vakaras viename Vilniaus rajone: pro devinto aukšto langą galimai išmestas šuo

Lrytas.lt

2020-06-04 22:15

Sostinės Pilaitės mikrorajone, Įsrūties gatvėje ketvirtadienio vakarą per langą iškrito ar buvo išmestas šuo. Šiurpaus įvykio nuotraukomis pasidalijo gyvūnų globos įstaiga „Vyšnių sodas“.


„Turime baisią situaciją Pilaitės mikrorajone, Isrūties g. 18, pasak aplinkinių gyventojų, vos prieš pusvalandį iš devinto aukšto iškrito/galimai išmestas šuo. Pirmą skambutį gavome 19 val. 50 min. Gyvūnas žuvo, pradėjo būriuotis žmonės. Mums pranešusi moteris pasakė, kad policija nevažiuoja, „Grindai“ prisiskambinti neįmanoma. Instruktavome, kaip galėjome, kad padarytų nuotraukas (gyvūno ir namo), kad parašytų pareiškimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnu, pasibaigusiu mirtimi. Kad pareiškimo kopiją atsiųstų mums, tikrai to taip nepaliksime. Kodėl Vilniaus Savivaldybė ir „Grinda“ iki šiol neužtikrino gaišenų surinkimo tokiais atvejais?

<...> Atėjo pagaliau ir neblaivi šeimininkė. 20 val. 30 min. atvažiavo pareigūnai. Kas bus toliau, nežinome, juk ne policininkų darbas surinkti gaišenas. Ką jiems daryti?“- situacija piktinosi organizacijos atstovai feisbuke.

Vaizdo įraše - žiūrovo filmuoti vaizdai iš įvykio vietos, kuriuose užfiksuota galimai neblaivi žuvusio šuns šeimininkė.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.