Kaip padėti vaikui susidoroti su netektimi: svarbūs žingsniai tėvams

2024-07-24 20:00, atnaujinta 2024-07-25 09:07

Netektis skaudžiai paliečia ne tik suaugusiuosius, bet ir vaikus. Netekčių tema vis dar stigmatizuojama visuomenėje ir daugelis tėvų net nežino, kaip reikia pranešti apie netektį vaikams padarant kuo mažiau žalos. Laidoje „Tėčio akimis“ vedėjas Laurynas Suodaitis kalbėjosi su „Aterna“ ir „Žemaitijos Gralio“ direktoriumi, „Reverum“ paslaugų grupės Klaipėdos regiono vadovu Vidu Valausku apie tai, kaip vaikai išgyvena netektį, kokius randus jų sieloje tai gali palikti ir kaip mes, tėvai, galime jiems padėti užgyti.

Lrytas.lt laidoje „Tėčio akimis“, kurią veda nuomonės formuotojas ir tėtis Laurynas Suodaitis, nagrinėjamos temos apie vaikus iš tėčio perspektyvos, kalbinami įvairūs ekspertai – žindymo specialistai, gydytojai, kurie dirba su vaikais, veterinarai, psichologai. Nors vaikas, rodos, tas pats, bet vaiko auginimas, auklėjimas ir priežiūra, kaip į tai žiūri mama ir kaip tai daro tėtis, vis dėl to labai skiriasi. Laida „Tėčio akimis“ – kiekvieną trečiadienį 20 val. portale lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.