A. Tapinas išskyrė, kas nustebino Seimo „čekiukuose“: keista pirkti brangius dalykus likus metams iki kadencijos pabaigos

Visuomenininko Andriaus Tapino iniciatyvai „Skaidrinam“ persikėlus į Seimą, ryškėja pirmieji politikai, dėl savo parlamentinių lėšų panaudojimo būdų keliantys rimtų klausimų. A. Tapinas trečiadienį (vasario 14 d.) paviešino 19-kos parlamentarų sąrašą, kuriame – išties įspūdingi pirkiniai.

Šiame sąraše – ne tik jau narystę Laisvės partijoje sustabdęs Marius Matijošaitis, bet ir Darbo partijos pirmininkas Andrius Mazuronis, konservatoriai Arūnas Valinskas, Kęstutis Masiulis, Agnė Bilotaitė, Emanuelis Zingeris, liberalas Arminas Lydeka, valstiečiai Dainius Gaižauskas, Gintautas Kindurys, „darbietis“ Vigilijus Jukna, socialdemokratė Dovilė Šakalienė ir kiti Seimo nariai.

A. Tapinas ir komunikacijos specialistas Linas Kontrimas apžvelgė Seimo „čekiukus“. Laidą „Lietuva tiesiogiai“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.