Nesutarimų sukėlė Izraelio ir Palestinos klausimas: netrūko skambių frazių

2023-11-29 17:00, atnaujinta 2023-11-29 17:03

„Sky News“ rašo, kad Izraelis ir „Hamas“ svarsto galimybę pradėti naują paliaubų susitarimo etapą, kurio metu „Hamas“ galėtų paleisti žmones arba kariškius, sakė informuotas šaltinis. Iki šiol pagal susitarimą buvo išlaisvintos tik moterys ir vaikai, išskyrus vieną Rusijos ir Izraelio pilietį, kuris, kaip pranešama, buvo išlaisvintas įsikišus Maskvai. CŽV ir Izraelio žvalgybos agentūros „Mossad“ vadovai antradienį (lapkričio 28 d.) Dohoje susitiko su Kataro ministru pirmininku, kad aptartų, ko gali prireikti, kad paliaubos truktų ilgiau nei kelias dienas, sakė šaltinis.

Tinklaraštininkui Andriui Mažeikai ir publicistui Arkadijui Vinokurui Izraelio ir Palestinos klausimas sukėlė aistras. Laidoje „Lietuva tiesiogiai“ netrūko skambių frazių. Laidą žiūrėkite kiekvieną pirmadienį, antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį 16:30 per „Lietuvos ryto“ televiziją bei platformoje lrytas.tv.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.