Video
Audio

JAV prezidento rinkimai kelia intrigą: ekspertai prakalbo apie lyderiaujančias pozicijas

2024-09-11 16:00, atnaujinta 2024-09-11 17:21

Antradienį aršiuose debatuose susitiko kandidatai į JAV prezidento postą. Demokratė Kamala Harris pareiškė, kad Donaldas Trumpas sujaukė Ameriką, o respublikonas atšovė, esą ji yra marksistė. Po debatų D. Trumpas pareiškė, neva tai buvo geriausi jo debatai per visą istoriją, nors CNN žmonių apklausa rodo, kad demokratė pasirodė geriau.

Ką atskleidė šie debatai? Ko tikėtis lapkričio 5-ąją vyksiančiuose JAV prezidento rinkimuose? Ar K. Harris gali įveikti D. Trumpą? Laidoje dalyvauja Stanfordo universiteto ekonomikos profesorius Rimvydas Baltaduonis, ekonomistas Žilvinas Šilėnas ir rašytojas, viešųjų ryšių ekspertas Aidas Puklevičius.

Laida „Iš esmės“ – aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą „Iš esmės“ žiūrėkite nuo pirmadienio iki trečiadienio 16 valandą portale lrytas.lt. Laidą veda žurnalistai Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.