Video
Audio

Prakalbo apie Seime tvyrančią įtampą dėl „Skaidrinam“: M. Maldeikis akcentavo politinės valios trūkumo pasekmes

2024-02-18 22:30, atnaujinta 2024-02-19 08:48

Į Seimą persikėlus iniciatyvai „Skaidrinam“ ir viešoje erdvėje pradėjus kalbėti apie galimą piktnaudžiavimą parlamentinei veiklai skirtomis lėšomis, tiek valdantieji, tiek ir opozicija sutaria, kad šiuo metu galiojančią išmokų tvarką reikia keisti.

Matas Maldeikis teigia, kad pats dėl šio tyrimo nesijaudina. Pastarasis išskiria, jog peržiūrėjo išlaidas ir mano, jog A. Tapinui nebūtų prie ko prikibti. Aušrinė Norkienė išskyrė, kad pradėjo tyrimą dėl Mariaus Matijošaičio, tačiau dėl kitų 19 parlamentarų tyrimas dėl išlaidų dar nepradėtas.

Seimo narys Jonas Pinskus, Seimo narė Aušrinė Norkienė ir Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narys M. Maldeikis laidoje „24/7“ aptarė susiklosčiusią situaciją, išsakė savo pozicijas bei pateikė galimas tokios situacijos priežastis. Plačiau apie tai laidoje „24/7“, ją žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 16:30 val. ir 21:30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.