Morkos

Visi įrašai
Morkos

Morkos – vienos iš populiariausių daržovių. Jose yra vitamino B, C, D, E, kalcio, geležies, magnio bei karotino, kuris patekęs į organizmą virsta vitaminu A, šis vitaminas padeda palaikyti gerą regėjimą. Morkos naudojamos salotose, sriubose, troškiniuose, pyraguose bei iš jų spaudžiamos sultys, kurios stiprina organizmą ir gerina imuninę sistemą.

 

Tarptautinė morkų diena švenčiama balandžio 4 dieną.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.