Košė

Visi įrašai
Košė

Košė – patiekalas iš vandenyje, piene ar sultinyje virtų kruopų ar grūdų. Populiarios rūšys: bulvių, grikių, manų, avižinė, perlinė, ryžių ir kukurūzų košės. Košės pagardinamos įvairiais vaisiais, uogomis, uogienėmis, riešutų sviestu, medumi ar kitais priedais. Dažnai košės valgomos pusryčiams ar patiekiamos kaip garnyras prie pagrindinių patiekalų. Spalio 10-ąją minima Pasaulinė košės diena. Košių receptai portalo lrytas.lt rubrikoje Skonis.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.