Patirtis svetur padėjo įgyvendinti svajonę: įkūrę verslą pirkėjus stebina netikėčiausių skonių ledais

2023-08-17 17:00, atnaujinta 2023-08-30 09:48

Ledai su duona ir gira, burbonu bei vanile ar net su lašiša. Tokių subtilių skonių paragauti kviečia kvapą gniaužiančios sodybos Salake šeimininkai, „Skonus“ įkūrėjai Loreta bei Donatas Abramavičiai. Loreta tikina, jog ledų gamyba – šeimos verslas, visi čia turi pareigų ir vienas kitam tiesia pagalbos ranką.

Loreta brandinti idėją, susijusią su ledų gamyba pradėjo jau besidarbuodama Norvegijoje, kur kartu su vyru stengėsi užsidirbti savo gražiesiems namams. Patirtį moteris įgijo dirbdama JAV įsikūrusios šeimos ledų fabrikėlyje. Tiesa, verslo pradžia buvo kiek neįprasta, nes pirmiausiai iš Žemaitijos kilusios moters galvoje gimė žemaitiškas pavadinimas.

Naujienų portalas lrytas.lt septintus metus tęsia projektą „Verslo genas 2023“ ir kviečia dalyvauti jaunus verslininkus, žmones ir komandas, kurie Lietuvoje drąsiai įgyvendina savo sumanymus ir svariai prisideda prie pokyčių šalyje.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.