Beisbolo komanda pasirengsi priimti gerbėjus: pasitelktos išmaniausios technologijos užkirsti kelią viruso plitimui stadione

Reuters

2021-03-31 11:11

Vašingtono „Nationals“ yra viena iš daugelio beisbolo komandų, kuri pirmą kartą priims gerbėjus nuo COVID-19 pandemijos pradžios. Komanda, prieš du sezonus laimėjusi „World Series“, niekada negalėjo iškelti trofėjaus savo namų stadione. Komanda pasitelkė žiniasklaidą, kad gerbėjai sužinotų, ko jie gali tikėtis atvykę pažiūrėti šio sezono žaidimo. „Mes dėl to dirbome labai ilgą laiką ir turėjome puikių pokalbių su kai kuriomis kitomis sporto šakomis, kurios jau buvo atidarytos, todėl mes konsultavomės su kai kuriais savo draugais NFL. Teksaso „Rangers“ turėjo galimybę suburti keletą gerbėjų, todėl turėjome laiko pasimokyti iš kitų žmonių, kurie jau atidarė aikštę, patirties, taigi sutelkėm visas organizacines pastangas ir džiaugiamės galėdami pradėti žaisti “, - „Reuters“ sakė komandos viceprezidentė Lisa-Marie Czop. Atidarymo dieną ir pirmąją sezono dalį vietų skaičius bus ribotas. Ketvirtadienio vakarą tik 5000 sirgalių galės pamatyti namų atidarymą prieš Niujorko „Mets“. Bus griežtai laikomasi tinkamo kaukių dėvėjimo ir atstumo sėdimose vietose. Komanda paskirs specialius vartus ant svečio skaitmeninio bilieto, kad žiūrovai būtų nukreipti prie arčiausiai savo sėdynės esančių vartų ir (arba) lengviausio kelio iki savo vietos, nesudarant ilgų eilių. Norėdami pašalinti dažną daiktų lietimą, visi pagardų ir padažų dozatoriai bus bekontakčiai. Kitiems dažnai liečiamiems daiktams, pavyzdžiui, lifto mygtukams, uždengti bus naudojama nanoseptinė technologija, kuri per galingą oksidacijos reakciją išnaikins koronavirusą greičiau nei per 30 minučių. Stadiono gėrimo zonos, kuriose prieš pandemiją buvo daugybė sirgalių, bus uždarytos iki tolesnio pranešimo. Bilietai į komandos namų varžybas išparduoti iki balandžio mėn.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.