Siautėjęs Keithas Langfordas pratęsė sėkmingą „Uniks“ seriją Eurolygoje

2016-12-31 14:12, atnaujinta 2016-12-31 14:19

Superžvaigždžių dueto sugrįžimas neapsaugojo Maskvos CSKA nuo antrojo iš eilės pralaimėjimo, žvaigždžių praradimas nesutrukdė Madrido „Real“ ir Pirėjo „Olympiakos“ iškovoti pergales, Milano klubas sulaukė atpildo už netinkamą pasirengimą rungtynėms su Lietuvos čempionais, naujas treneris Ainaras Bagatskis nesustabdė Tel Avivo „Maccabi“ nuosmūkio, 17-metis Madrido „Real“ supertalentas Luka Dončičius pamėgo skaičių 17, o 18,5 tūkstančių sirgalių sulaukusi Belgrado „Crvena Zvezda“ pagerino sezono lankomumo rekordą. Tai buvo įdomiausi įvykiai krepšinio Eurolygos 15-ame ture.

Superžvaigždžių dueto sugrįžimas neapsaugojo Maskvos CSKA nuo antrojo iš eilės pralaimėjimo, žvaigždžių praradimas nesutrukdė Madrido „Real“ ir Pirėjo „Olympiakos“ iškovoti pergales, Milano klubas sulaukė atpildo už netinkamą pasirengimą rungtynėms su Lietuvos čempionais, naujas treneris Ainaras Bagatskis nesustabdė Tel Avivo „Maccabi“ nuosmūkio, 17-metis Madrido „Real“ supertalentas Luka Dončičius pamėgo skaičių 17, o 18,5 tūkstančių sirgalių sulaukusi Belgrado „Crvena Zvezda“ pagerino sezono lankomumo rekordą. REKLAMA Tai buvo įdomiausi įvykiai krepšinio Eurolygos 15-ame ture.

Skaitykite daugiau: https://sportas.lrytas.lt/krepsinis/eurolygos-savaite-antausis-cska-nesekmingas-a-bagatskio-debiutas-ir-atpildas-milanui.htm?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.