Pamokė, kaip išsikepti sultingą ir burnoje tirpstantį didkepsnį

2018-06-07 12:29, atnaujinta 2018-06-07 20:39

Laidoje „Tikras skonis“ sveiko maisto gamybos kursų vedėja Aistė Švetkauskė kalbino „Mėsos broliai" griliaus šefą Mykolą Lučiūną, kuris patarė, kaip kiekvienas mūsų gali paprastai išsikepti didkepsnį ant grotelių, kad jis liktų sultingas ir skanus.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija [email protected]
Pranešimai apie techninius nesklandumus [email protected]

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2023 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.