Meksikietiškos virtuvės patiekalo receptas ir pokalbis su Orijumi Gasanovu

Lrytas.lt

2017-12-16 11:52, atnaujinta 2017-12-16 11:53

Ne kartą lankęsis Jungtinėse Amerikos Valstijose, žurnalistas, TV ir radijo laidų vedėjas Orijus Gasanovas dar nėra buvęs Meksikoje, nors šių dviejų šalių virtuves vienijanti „Tex Mex“ virtuvė – viena jo mėgstamiausių. Pats gamindamas garsiuosius čili troškinius, Orijus gali mėgautis vienu jam labiausiai patinkančių ingredientų – malta mėsa, kitaip – faršu, bei išraiškingais skoniais, kurių keliautojui reikia kuo stipresnių.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.