Šefo patarimai, kaip paprastai ir greitai paruošti silkę Kūčių stalui

„Lietuvos ryto“ televizija

2016-12-19 14:51, atnaujinta 2016-12-23 18:18

Klaipėdoje įsikūrusio žuvies ir jūrų gėrybių restorano „Monte Cristo“ šefas Dainius Gabalis silkę išdarinėja per dvi minutes - patikėkite, jis tai daro kitaip, nei esate įpratę.  

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.