Apsilaižysite pirštus: ypatingas kaimiškos žuvienės receptas

„Lietuvos ryto“ televizija

2016-07-30 19:30, atnaujinta 2016-12-12 06:30

Tikra žuvienė nuo žuvies sriubos skiriasi kaip diena ir naktis. Žuvienei tinka tiktai šviežia, ką tik pagauta žuvis, o sriuba gali būti verdama ir iš atšildytos žuvies, todėl ji nebūna tokia gardi. Tikros žuvienės virimo paslaptį atskleidė Ginučių kaimo gyventojas Valdas Gaidelis. Vyras moka virti unikalią žuvienę, kurią dar prieš kelis šimtmečius virė senoliai.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.