Lietuvio vietoje norėtų atsidurti kiekvienas „Coldplay“ gerbėjas: išsiskyręs iš minios buvo pakviestas atlikti dainą

2024-08-30 11:32

Lietuvio Dominyko Guzausko vietoje, ko gero, norėtų atsidurti kiekvienas. Atkaklus ir drąsus vyras įgyvendino milijonų grupės „Coldplay“ gerbėjų iš viso pasaulio svajonę – sudainuoti duetu su grupės lyderiu. Iš minios išsiskiriantį lietuvį grupės nariai pastebėjo dėl jo įspūdingo dramblio kostiumo ir pakvietė į sceną padainuoti kartu! Tokia sėkmė iš daugiau nei 66 tūkst. gerbėjų Vienoje nusišypsojo vieninteliam Dominykui. Pasak vaikino, tai buvo viena gražiausių akimirkų jo gyvenime.

Vaikinas pasakojo, kad per „Coldplay“ koncertą Vienoje buvo užsidėjęs dramblio kostiumą, nes dainos „Paradise“ vaizdo klipe grupės nariai taip pat juos vilki. Todėl D. Guzauskas nusprendė nusipirkti kostiumą ir suteikti nuostabią energiją. Koncerto metu dainininkas Chrisas Martinas jį pakvietė kartu prieš 60 tūkst. gerbėjų minią pabaigti atlikti „Paradise“ dainą, o įspūdį vaikinas apibūdino kaip neapsakomą.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.