Užfiksavo, kokios emocijos vyravo po „Hiperbolės“ koncerto Vilniuje: žiūrovai dainas traukė net išeidami iš arenos

Skaitytojo turinys

2024-03-11 22:25

„Hiperbolės“ gerbėjus pasiekė džiugi žinia – 50-mečio proga į sceną grįžta grupės legendos. Norėjau pasidalinti įspūdžiais po ilgai laukto koncerto, apie kurį dar ilgai pasakosiu savo draugams, vaikams ir anūkams. Savaitgalį vykome į Vilnių švęsti legendinės grupės „Hiperbolės“ 50-mečio. Vykome ne vieni – nepamirštamame gimtadienio koncerte visas „Hiperbolės“ dainas traukė sausakimša „Avia Solutions Group“ arena.

Fenomenalaus populiarumo sulaukusios dainos „Ugnis“, „Pamiršk mane“, „Ieškosiu tavęs“, „Daktarai“, „Vasara“, „Laužai“, „Vandens ženklai“, „Žingsniai“, „Išgalvotas gyvenimas“, „Tu grok“, „Aš dar dainuosiu“, vėl sugrąžino daugelį žiūrovų į jaunystę. Nors parteryje vietos buvo sėdimos, bet jau nuo pirmų dainų publika stojosi ir ėjo šokti. Visi plojo, dainavo dainas nuo pirmo iki paskutinio posmelio. Buvo ir nostalgijos ašarų, kurias braukė daugiausiai vyresnio amžiaus publika.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.