Ekspertas įvertino antrąjį „Eurovizijos“ pusfinalį: paaiškino, kas labiausiai išsiskyrė

Lrytas.tv

2023-05-12 11:46, atnaujinta 2023-05-12 11:48

Praūžęs antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis Lietuvai dovanojo euforijos akimirkas – mūsų atstovė Monika Linkytė pateko į didįjį finalą. Jos ir kitų dalyvių pasirodymą iš arti arenoje stebėjęs ir visą publikos dvasią jautęs „Eurovizijos“ ekspertas, portalo eurodiena.lt redaktorius Justas Buivydas savo įspūdžiais pasidalino su portalo lrytas.lt žurnalistais.

Jo teigimu, antrajame pusfinalyje atmosfera buvo visiškai kitokia, nei pirmajame, kuriame jam taip pat teko sudalyvauti. Nors ne kartą pats pabrėžė, kad antrasis pusfinalis pasirodymų prasme yra gerokai silpnesnis už pirmąjį, susirinkusiems tai buvo nė motais – žiūrovai linksminosi kaip geriausiame pasaulio vakarėlyje. „Galiu pasakyti, kad šįkart publika buvo kitokia. Man ji patiko daug labiau, nei per pirmąjį pusfinalį. Tuomet iš publikos trūko energijos, žmonių išprotėjimo, besistojančių iš savo vietų, – pasakojo J.Buivydas.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.