Užfiksavo klausimų sukėlusią situaciją: kroatų elgesys per „Eurovizijos“ repeticiją tapo mįsle

Lrytas.tv

2023-05-08 18:17, atnaujinta 2023-05-10 13:47

Likus parai iki pirmojo šių metų „Eurovizijos“ pusfinalio, jo dalyviai pirmadienį Liverpulio arenoje turėjo pirmąją generalinę repeticiją. Nors beveik visiems eurovizininkams jų pasirodymai, rodos, pavyko, susirinkusiųjų dėmesį patraukė skandalingoji Kroatijai atstovaujanti grupė „Let 3“ su daina „Mama ŠČ“.

Grupės nariai išsinuogina ir eurovizinėje scenoje, kur pasirodo dėvėdami vien baltus apatinius ir marškinėlius. Pasirodymo kulminacija – į sceną žengiantis vyras su dviem raketomis rankose. Jų metu skambantys dainos žodžiai, išvertus į lietuvių kalbą, reiškia „mažas niekšingas psichopatas“.

Būtent ši pasirodymo dalis repeticijų metu susirinkusiems žiūrovams paliko daugiausiai klaustukų. Vyras su raketomis užlipo laiptais ant pakylos ir netrukus nuo jos vertėsi kojomis aukštyn, atidengdamas viską, kas slypėjo po jo ilgu juodu apsiaustu. Nukritęs vyras nepasimetė, su raketomis rankose vėl užsirioglino ant pakylos. Susirinkę žurnalistai svarstė, ar tai – šokiruoti mėgstančios grupės pasirodymo dalis, ar visgi netikėtas nesklandumas.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.