Išskirtinis L. Suodaičio interviu apie milijoninį verslą ir gyvenimą su V. Siegel: ji visada bus mano bosė

Kuomet prasidėjo Viktorijos ir Lauryno Suodaičių meilės istorija, netilo žiniasklaida ir socialiniai tinklai. Šių santykių pradžia buvo apraizgyta įvairiausiais gandais ir apkalbomis, tačiau jokios paskalos porai nesutrukdė sukurti ne tik šeimos, bet ir sėkmingo verslo. Šiandien juodu gali džiaugtis atradę darną tiek namuose, tiek darbe, nors Laurynas šmaikščiai juokauja, pripažindamas, kad prieš Viktoriją pavadovauti nėra lengva.

Sekmadienio rytais „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje rodomoje laidoje „Gyvenimas versle“ kaskart uždangas į nematomą savo veiklų pasaulį praskleidžia šalyje puikiai žinomi prekiniai ženklai. Nors žodyne žodis „verslas“ apibūdinamas kaip veikla, suteikianti pirkėjams prekes ir paslaugas, tačiau iš tikrųjų už to slypi kur kas daugiau. Už kiekvienos sėkmingos verslo istorijos yra žmonės, nuolatiniai sprendimai ir iššūkiai, su kuriais tenka susidurti vystant savo mylimą veiklą.

Laurynas ir Viktorija Suodaičiai – pora ne tik gyvenime, bet ir versle. Juodu kartu vysto sėkmingos elektroninės parduotuvės „Shop by Siegel“ verslą, kurio apyvarta per pastaruosius metus viršijo net 6 milijonus eurų. Tačiau toji auksinė formulė negimė be iššūkių ir nors nuo pat svetainės paleidimo dienos ji sulaukė didelio populiarumo, teko išmokti, kaip suvaldyti verslo augimą.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.