Pasižvalgykite po geriausiu pripažintą grožio salono interjerą: mažą erdvę pavertė jaukumo oaze

Lrytas.tv ir Gintarė Valancevičiūtė

2022-12-01 14:00

Jau aštuntą kartą portalo lrytas.lt kartu su Lietuvos architektų sąjunga rengiamame konkurse „Mano erdvė“ dalyvavo 156 lietuvių sukurti – buto, namo, biuro ir viešasis interjerai, taip pat studentų darbų projektai. Per septynerius konkurso gyvavimo metus susipažinti su mūsų kūrėjų darbais ir išrinkti geriausius į Lietuvą jau buvo atvykusi žiuri iš aštuonių šalių. Interjero architektūros konkurso „Mano erdvė 2022“ geriausias viešasis interjeras – grožio paslaugų studija, kurią jo kūrėja architektė Laura Giržadė („Softdecor“) pavadino „Pudra“.

L. Giržadė sako – darbą pavadino „Pudra“, nes jos sukurta erdvė visai kaip ir ši makiažo priemonė – paslepia trūkumus ir išryškina privalumus. Kalbėdama apie tai, kodėl ėmėsi šio darbo, Laura šypsosi – mažų erdvių ji tikrai nebijo, tad dirbti ėmėsi vos gavusi užklausą iš klientės.

Pamatykite visus „Mano erdvė“ 2022 dalyvius ir jų projektus vienoje vietoje bei sužinokite, kas tapo nugalėtojais, kurie interjerai pripažinti geriausiais. „Mano erdvė 2022“ apdovanojimų ceremonija bus transliuojama gruodžio 7 dieną naujienų portale lrytas.lt, o gruodžio 10 d. – „Lietuvos ryto“ televizijoje.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.