Pasižvalgykite: traukos centru virtęs pastatas vaiduoklis gyvybės ikvėpė ir visų pamirštam sostinės rajonui

Lrytas.tv ir Ringailė Šiupšinskaitė

2022-11-30 19:55, atnaujinta 2022-12-01 11:36

Jau aštuntą kartą portalo lrytas.lt kartu su Lietuvos architektų sąjunga rengiamame konkurse „Mano erdvė“ dalyvavo 156 lietuvių sukurti – buto, namo biuro ir viešasis interjerai, taip pat studentų darbų projektai. Per septynerius konkurso gyvavimo metus susipažinti su mūsų kūrėjų darbais ir išrinkti geriausius į Lietuvą jau buvo atvykusi žiuri iš aštuonių šalių.

Už labiausiai patikusį interjerą visą mėnesį balsavo ir portalo lrytas.lt skaitytojai. Sulaukta per 20 tūkst. balsų, o daugiausia jų – 1867 surinko „DO Architects“ komanda Andrė Baldišiūtė, Sabina Grincevičiūtė, Algimantas Neniškis, Gilma Teodora Gylytė, Ieva Marija Malinauskaitė, Danielė Ąžuolaitė, Kasparas Žiliukas, Solveiga Buoželytė, Kotryna Urbonaitė, Olha Pietunova ir Vytenis Stasiūnas už Gamyklos konversiją „Betono fabrikas“ .

Pamatykite visus „Mano erdvė“ 2022 dalyvius ir jų projektus vienoje vietoje bei sužinokite, kas tapo nugalėtojais, kurie interjerai pripažinti geriausiais. „Mano erdvė 2022“ apdovanojimų ceremonija bus transliuojama gruodžio 7 dieną naujienų portale lrytas.lt, o gruodžio 10 d. – „Lietuvos ryto“ televizijoje.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.