Pasigrožėkite išskirtiniu renginiu biuru virtusioje Garliavos bažnyčioje: pasaulinio lygio menininkas savo gabumais stebino susirinkusius

Lrytas.tv

2022-02-04 17:16

Ką tik restauruota Garliavos evangelikų bažnyčia pristatyta visuomenei, o ketvirtadienį joje jau vyko neįprastas renginys. Holivude gyvenantis popmenininkas ir dailininkas Robas Prioras (57 m.) kartu su modernaus šokio trupės „Aura“ nariais surengė gyvos tapybos (live painting) vakarą. Apsilankęs naujos kultūrinės erdvės atidaryme menininkas ekspromtu sumanė įspūdingoje erdvėje surengti pasirodymą ir pakvietė jį stebėti naujienų portalą lrytas.lt. Menininkas prisipažino, kad Lietuva jam labai patiko. Ruošdamasis pasirodymams jis buvo nuvykęs į Birštoną, kur skyrė laiko ir tapybai. Šimtus tūkstančių gerbėjų nustebinęs iliustratorius išsiskiria unikaliu tapymo būdu: jis naudoja guašą ir langų valiklį, tapydamas abejomis rankomis vienu metu.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.