Debatuose K. Harris ir D. Trumpo požiūrį vienas į kitą išdavė kūno kalba: ekspertė pasakė, ką pastebėjo

2024-09-11 10:41, atnaujinta 2024-09-11 10:53

Įtemptuose debatuose, kurie gali turėti didelę įtaką 2024 m. Jungtinių Valstijų prezidento rinkimams, Kamala Harris antradienį pareiškė, kad Donaldas Trumpas „sujaukė“ Ameriką, o respublikonas savo ruožtu atšovė, jog ji esą yra „marksistė“. Stoties „ABC News“ rengiami debatai buvo pirmas kartas, kai K. Harris ir D. Trumpas asmeniškai susitiko. Kol kas tai vieninteliai prieš JAV prezidento rinkimus, vyksiančius lapkričio 5-ąją, suplanuoti jųdviejų debatai. Abu kandidatai negailėjo vienas kitam aštrių replikų.

Los Andželo universiteto profesorė Norma Mendoza-Dentos pastebėjo, kad D. Trumpas bandė vis sumenkinti K. Harris ir vis pabrėždavo, kad J. Bidenas yra jos viršininkas. K. Harris visą vakarą išlaikė išraiškingą veidą, kilstelėjo antakius, juokėsi ir nepatikliai žiūrėjo į D. Trumpą. Profesorė pastebėjo, kad abu kandidatai debatų metu kėlė balsą ir dažnai atsigręžę tarsi bardavo vienas kitą.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.