Nerimo kupina akimirka: naktiniame Kyjive kaukė pavojaus sirenos

Lrytas.tv, „Reuters“ ir ELTA

2023-06-04 10:35, atnaujinta 2023-06-04 13:14

Rusija naktį iš šeštadienio į sekmadienį raketomis ir bepiločiais orlaiviais vėl puolė Kyjivą, bet visus juos numušė Ukrainos oro gynybos pajėgos, informuoja „Unian“. Kyjivo miesto karinės administracijos vadovas Serhijus Popko sakė, kad priešas raketas paleido iš strateginių bombonešių TU-95MS Kaspijos jūros regione. Jis paskelbė, kad visi taikiniai buvo sunaikinti net nepasiekę Ukrainos sostinės, o antrą naktį iš eilės Kyjivo gyventojai „negirdėjo sprogimų virš savo galvų“.

Apie gresiantį pavojų žmones įspėjo 1 val. 30 min. pradėjusios kaukti sirenos. Pirmiausiai jos įsijungė Ukrainos rytuose ir pietuose, o vėliau visoje šalyje ir sostinėje. Vėliau paaiškėjo, kad Kyjivo prieigose veikė oro gynyba, nors pačiame mieste buvo tylu. Perspėjimo sirenos mieste girdėjosi tris valandas iki maždaug 4 val. 30 min. ryto. Informacijos apie sunaikintus pastatus ar sužeistuosius Kyjivo srityje nėra.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.