Princas Harry kaltina savo brolį Williamą užpuolimu: jis mane parbloškė šalia šuns dubens

Lrytas.tv ir „Reuters“, BNS

2023-01-05 10:34

Britų princas Harry savo naujoje knygoje teigia, kad 2019 metais per ginčą jį fiziškai užpuolė jo vyresnysis brolis princas Williamas, trečiadienį pranešė laikraštis „The Guardian“. Anot laikraščio, istorija apie šį incidentą pateikiama naujuose Harry memuaruose „Atsarginis“ – jie turi būti išleisti vėliau šį mėnesį, tęsiantis nesutarimams britų karališkojoje šeimoje.

38 metų Harry rašo, kad per vieną ginčą jo namų Londone virtuvėje Williamas pavadino jo žmoną Meghan Markle (Megan Markl) sunkiai sukalbama, nemandagia ir įžūlia, o toliau ginčijantis pargriovė jį ant žemės. „Jis sugriebė mane už apykaklės, nuplėšė grandinėlę ir parbloškė ant grindų. Nukritau ant šuns dubens, jis sukiužo po mano nugara, nuolaužos įsirėžė į mane“, – Harry knygą cituoja „The Guardian“.

Tada Harry liepęs vyresniajam broliui išeiti. Pasak laikraščio, Harry rašo, kad Williamas „apgailestavo ir atsiprašė“. Dienraštis cituoja knygoje pateiktą dviejų princų pokalbį. Teigiama, kad Williamas „atsigręžė ir sušuko: „Tau nereikia apie tai pasakoti Meg.“

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.