Vašingtone sulaikytas įtartinas asmuo: išgyveno „paranojinius kliedesius“ ir manė, kad kariuomenė ar Vyriausybė kėsinasi jį nužudyti

Reuters

2021-03-18 12:07, atnaujinta 2021-03-18 12:12

Trečiadienį Vašingtone, netoli viceprezidento K. Harriso oficialios rezidencijos, buvo areštuotas San Antonijaus vyras, apkaltintas su ginklais susijusiais nusikaltimais, pranešė JAV slaptoji tarnyba. Ši tarnyba, atsakinga už prezidento ir viceprezidento saugumą, pranešė, kad įtariamąjį Paulą Murray (31 m.) uniformuoti pareigūnai sulaikė gatvėje šalia vyriausybės komplekso, kuriame yra viceprezidento rezidencija ir JAV jūrų laivyno observatorija. „Fox News“ filialo Vašingtone žurnalistas socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė Teksaso teisėsaugos biuletenį, kuriame teigiama, kad Murray išgyveno „paranojinius kliedesius“ ir manė, jog kariuomenė ar Vyriausybė nori jį nužudyti. Ne gana to, jis motinai išsiuntė teksto pranešimą sakydamas, kad jis yra Vašingtone ir vyksta „rūpintis savo problema“. Policija pranešė, kad Murray buvo apkaltintas pavojingo ginklo turėjimu, šautuvo ar šautuvo nešiojimu ne įmonėje, neregistruotų šaudmenų laikymu ir didelės talpos šaudmenų tiekimo įtaiso laikymu.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.