Maskviečiai pamišo dėl mėsainių iš žiurkes primenančių gyvūnų mėsos

„Lietuvos ryto“ televizija

2016-11-27 15:46, atnaujinta 2016-12-12 08:34

Naujausias Maskvos kulinarinio pasaulio mados klyksmas – mėsainiai, kuriems naudojama ne paprasta jautiena ar kiauliena, o nutrijos mėsa, rašo „The Guardian“. Pietinėje Rusijoje gyvenantis graužikas tapo populiariu kelių Maskvos restoranų patiekalu. Nors graužikų valgymą daugelis įsivaizduotų tik per siaubingą badą, 35-metis Tachiras Cholikberdijevas stilingame savo restorane miesto centre siūlo ne tik nutrijų mėsainius, bet ir kitokius iš graužikų mėsos pagamintus patiekalus.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.