Oras vis labiau bjurs: dalyje Lietuvos lietų keis šlapdriba

Ketvirtadienį mūsų šalies orus lems žemo slėgio sritis. Naktis bus debesuota, daug kur numatomi krituliai: iš pradžių lis, bet antroje nakties pusėje rytiniuose, centriniuose ir šiauriniuose rajonuose lietų vis dažniau paįvairins šlapios snaigės. Intensyviausi krituliai bus pietiniuose rajonuose, o šiaurinio šalies pakraščio krituliai turėtų taip ir nepasiekti. Šiaurės rytų, rytų vėjas išliks palyginti stiprus, pūs 8–13 m/sek. greičiu. Iš šiaurės rytų smelksis šalto oro masė, paryčiais liks tik 0–4 laipsniai šilumos, o kai kur temperatūra gali kristi šiek tiek žemiau 0 laipsnių.

Ketvirtadienio diena išliks apsiniaukusi, daugelyje rajonų tęsis krituliai, tik šiaurinis šalies pakraštys ir vėl gali likti be kritulių. Daug kur įsivyraus šlapdriba, tik pietiniame, pietvakariniame ir vakariame šalies pakraštyje vyraus lietus. Vėjas pūs iš šiaurės rytų, rytų, 8–13 m/sek. greičiu. Į šalį toliau plūs šaltesnio oro masė, todėl temperatūra kils tik iki 1–6 laipsnių šilumos.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.