Sinoptikai praneša apie atšalimą: šlapius kelių ir šaligatvių ruožus sukaustys plikledis

Trečiadienio naktį trumpam sustiprės aukštesnio slėgio laukas. Didesnių pragiedrėjimų pasirodys tik vietomis, pirmoje nakties pusėje kai kur dar iškris negausūs, mišrūs krituliai. Pūs stiprokas šiaurės vakarų vėjas, tik paryčiais jis rims ir suksis iš vakarų. Temperatūra daug kur kris iki 0–5 laipsnių šalčio, tik pajūryje ir kai kur pietiniuose rajonuose laikysis 1–3 laipsnių šiluma. Daugelyje rajonų šlapius kelių ir šaligatvių ruožus sukaustys plikledis.

Trečiadienio dieną iš vakarų artės naujas ciklonas. Dangų dengs vis storesni debesys, tik iki pietų vietomis dar pasirodys saulė. Pradedant vakariniais rajonais į šalį plis krituliai: šlapdriba, sniegas, pajūryje ir pietvakariniuose rajonuose – šlapdriba, lietus. Papūs pietų vėjai, 6–11 m/sek. greičiu. Temperatūra pasiskirstys nuo 1 laipsnio šalčio šiaurės rytiniuose rajonuose iki 4 laipsnių šilumos prie jūros ir šalies pietvakariuose. Rytą daug kur, dieną vietomis bus slidu.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.