Sinoptikai įspėja – pažliugęs sniegas ir vanduo ant kelių ir šaligatvių virs slidžiu ledu

Penktadienio naktį vieni drėgmės kupini debesys trauksis, bet gana greitai iš vakarų atkeliaus nauji. Jie vėl neš kritulius į didesnę šalies dalį. Daugiausia vyraus sniegas, vakariniuose rajonuose kai kur jo iškris gausiai, formuosis šlapio sniego apdraba. Vėjas aprims, pustyti jau neturėtų, tik pajūryje jis išliks gūsingesnis. Temperatūra kris jau sparčiau ir pažemės iki 2–7, kai kur pragiedrėjus net iki 8–9 laipsnių šalčio. Krintant temperatūrai pažliugęs sniegas ir vanduo ant kelių ir šaligatvių virs slidžiu ledu, tad rekomenduojama būti atsargiems.

Penktadienį tankiausi debesys trauksis, vakariniuose rajonuose vietomis sulauksime pragiedrulių. Trumpalaikis ir negausus sniegas numatomas tik rytinėje šalies dalyje. Vėjas aprims, todėl antroje dienos pusėje vietomis vakariniuose rajonuose formuosis rūkas. Aukščiausia temperatūra įdienojus bus nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.