Lietuvoje įsitvirtins tikra žiema: daugelyje rajonų snigs, pustys

Ketvirtadienio naktį situacija keisis nežymiai. Ciklono centras pasistūmės kiek šiauriau, dangus ir toliau išliks pilnai uždengtas žemais debesimis. Daugelyje rajonų sulauksime kritulių, daugiausia kris sniegas. Sustiprės pietų, pietvakarių, krypties vėjas. Kai kur jo gūsiai pasieks 15–18 m/sek., formuosis neilgai trunkančios pūgos. Keliuose išliks slidu, taip pat ledu pasidengs ir dalis šaligatvių. Temperatūra kris iki 0–4 laipsnių šalčio, o silpnai teigiama išliks tik pajūryje.

Ketvirtadienio dieną dangus bus debesuotas, bet kai kur, didesnė tikimybė vakariniuose rajonuose, gali pasirodyti neilgai trunkančių pragiedrulių. Daugelyje rajonų sulauksime kritulių. Kaip ir naktį, daugiausia vyraus sniegas ir šlapdriba. Vėjas pamažu suksis iš vakarų, šiaurės vakarų, kai kur vėl bus gūsingas, siekiantis 15–18 m/sek., tad tikėtinos trumpos pūgos. Aukščiausia temperatūra bus nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 šilumos.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.