Eksperto patarimai aptariant tvarumo klausimus aukščiausiame įmonės lygmenyje

, Partnerio turinys

2024-09-04 13:05, atnaujinta 2024-09-05 12:13

Kodėl svarbu, kad vadovas pritartų, kad tvarumas turi būti įmonės prioritetinė sritis? Kas vadovui gali trukdyti patikėti tvarumo svarba? Ar pritartumėte, jei vadovas tiki tvarumu, įmonėje tvarūs procesai vyksta greičiau ir efektyviau? Kokia jūsų, kaip vadovo, pagrindinė atsakomybė tvarumo srityje? Ar manote, kad tvarumas turi tapti pagrindiniu įmonės konkurenciniu pranašumu? Kokia yra svarbiausia tvarumo tendencija, į kurią įmonės turėtų atkreipti dėmesį? Kaip vertinate Lietuvos verslo sektoriaus pasiruošimą pereiti prie tvaresnio verslo modelio? Patarimais dalijasi „EIKA“ įmonių grupės generalinis direktorius Domas Dargis.

Kaip tvarumą paversti prioritetine įmonės sritimi, kaip pasiruošti tvarumo ataskaitų teikimui, kokie yra geriausi tvaraus verslo pavyzdžiai, didžiausi iššūkiai bei sėkmingai įgyvendinamos praktikos Lietuvoje, išsamiai bus aptariama jau rugsėjo 12–13 d. praktinėje konferencijoje „Tvarumo planas 2024“, skirtoje įmonių vadovams, verslo vystymo, pardavimo, personalo, rinkodaros specialistams, tvarumo vadovams ir kitiems organizacijų atstovams, atsakingiems už tvarumo iniciatyvas įmonėse.

Konferencijos programa ir pranešėjai: https://www.tvarumoplanas.lt/

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.