Video
Audio

Įvertino tautiečių požiūrį į elektromobilius: pasitikėjimą jais drumsčia abejonės

2024-06-26 13:59, atnaujinta 2024-07-17 14:20

Kasmetiniai geriausių metų automobilių rinkimai žiniasklaidos priemonėse ar atskirose valstybėse visada patraukia vairuotojų dėmesį. Kiekvieni apdovanojimai yra lyg lakmuso popierėlis, leidžiantis tiksliau suprasti tendencijas, rodančias kur link keliauja transporto pasaulis. Nepaisant pardavimo skaičių turbulencijų, naujausi vėjai vis palankiau pučia į elektromobilių laivo bures – šio pavaros tipo modeliai vis plačiau užkariauja vidaus degimo varikliais varomų automobilių teritorijas. Vis dėlto vis dar nemaža dalis tautiečių abejoja dėl elektromobilių teikiamos naudos ir nesiryžta jų įsigijimui.

„carVertical“ komunikacijos vadovas Matas Buzelis laidoje „Nauja diena“ atskleidė elektromobilių įsigijimo tendencijas ir prakalbo apie įmanomą kainų pokytį. Plačiau apie tai laidoje „Nauja diena“. Ją žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 13 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją ir platformoje tv.lrytas.lt.

Naujausi įrašai

Žiūrimiausi įrašai

Klausyk Lrytas.TV

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.